HEP će zadržati lani ostvarenu dobiti

Bez autora
May 27 2012

Glavna skupština Hrvatske elektroprivrede (HEP) odlučila je da se dobit tvrtke ostvarena u prošloj godini u iznosu od 470,09 milijuna kuna rasporedi u zakonske i kapitalne rezerve te u zadržanu dobit. Prema odluci Glavne skupštine i Nadzornog odbora u zakonske rezerve rasporedit će se 23,5 milijuna kuna, u kapitalne rezerve 438,9 milijuna kuna, a u zadržanu dobit 7,6 milijuna kuna. Prihvaćeni su i godišnji konsolidirani financijski izvještaji za HEP grupu za 2011. te godišnji nekonsolidirani financijski izvještaji za HEP d.d.

HEP će zadržati lani ostvarenu dobitiGlavna skupština Hrvatske elektroprivrede (HEP) odlučila je da se dobit tvrtke ostvarena u prošloj godini u iznosu od 470,09 milijuna kuna rasporedi u zakonske i kapitalne rezerve te u zadržanu dobit, navodi se u njihovoj obavijesti u petak objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Prema odluci Glavne skupštine i Nadzornog odbora u zakonske rezerve rasporedit će se 23,5 milijuna kuna, u kapitalne rezerve 438,9 milijuna kuna, a u zadržanu dobit 7,6 milijuna kuna.

Prihvaćeni su i godišnji konsolidirani financijski izvještaji za HEP grupu za 2011. te godišnji nekonsolidirani financijski izvještaji za HEP d.d.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik